Dr. Leahu – repere în sănătate

Dr. Leahu vrea să finalizeze investiţii totale de încă 3,2 mil. euro în 2021, prin care deschide clinici noi la Cluj, Galaţi şi Craiova – ZF, 7.07.21

  • „Cea mai mare bucurie pentru acest an va fi că în sfârşit finalizăm proiectul de la Cluj, investiţie de 2 mil. euro, care are deja doi ani şi jumătate de la concepţie, execuţie, autorizare, pentru că acolo am luat un spaţiu mare unde va fi cea mai mare clinică din reţeaua noastră, cu 18 scaune şi bloc operator. Vrem să avem absolut toată complexitatea, iar după ce am văzut că avem mulţi pacienţi care au nevoie de intervenţii complexe şi din Turda, şi din Oradea, a devenit important pentru noi să avem un bloc operator pentru tot ce vine din toată acea zonă a ţării.” – Dr. Ionuţ Leahu, CEO şi fondator, Clinicile Dentare Dr. Leahu.
  •  Reţeaua Dr. Leahu a ajuns astăzi la 14 clinici, situate în Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Bucureşti, Sibiu, Timişoara, Oradea, Turda, respectiv Londra. „Continuăm să ne uităm şi să fim alături de colegii din ţară care deja au făcut investiţii, care deja au clinici de radiologie dentară, cu 4-5 scaune, unde suntem interesaţi să intrăm alături de ei. Primul partener de genul acesta este deja la Sibiu, adică din decembrie anul trecut am intrat în acţionariatul unei clinici cu 25 de ani vechime şi suntem alături de echipa din Sibiu, am mers către ei cu serviciile noastre de implantologie şi chirurgie avansată”.


2020


Andrei Gemeneanu, managing partner Morphosis Capital, şi dr. Ionuţ Leahu, CEO şi fondator Clinicile Dentare Dr. Leahu: Miza Clinicilor Dr. Leahu este crearea unei reţele prin care să creştem accesul românilor la servicii stomatologice – ZF, 23.11.20

  • Reţeaua Dr. Leahu, al doilea jucător din piaţa de stomatologie, are în plan, pentru următorii cinci ani, deschiderea a încă 20 de clinici noi şi chiar listarea pe piaţa de capital, după semnarea unui acord cu fondul de investiţii Morphosis Capital.
  • „Am rămas o reţea care a crescut foarte repede şi fondurile de investiţii au bătut imediat la uşă. Noi avem o strategie destul de clară pe următorii 10 ani şi am căutat un partener, un fond de investiţii care poate să aducă bani, dar pe noi ne-a interesat şi altceva. Am vrut un partener care să înţeleagă care este miza acestui proiect, şi anume să­nă­tatea oamenilor şi să reuşim să reali­zăm o reţea în care să creştem accesul românilor la servicii stomatolo­gice la standardele celor pe care le oferim noi, astfel încât să tranformăm excelenţa în ceva normal şi am găsit toate aceste lucruri în Morphosis Ca­pital“ – a spus Dr. Ionuţ Leahu, CEO şi fondator, Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Reţeaua Dr. Leahu deschide prima clinică dentară la Londra, după o investiţie de 2,1 mil. lei susţinută de finanţarea atrasă în 2019 la bursă – ZF, 9.11.20

  • Clinicile dentare Dr. Leahu, al doilea jucător din piaţa de stomatologie, a anunţat deschiderea primei unităţi în afara ţării, la Londra, în urma unei investiţii de 400 000 lire sterline, proiect susţinut din finanţarea atrasă de companie în 2019 în urma listării unor obligaţiuni de 10 mil. lei la BVB.
  • „Am dorit să exportăm reţeta care a stat la baza dezvoltării noastre către pieţe cu potenţial mare, iar după o prospectare atentă, clinica din Londra a devenit prima noastră investiţie internaţională” – a explicat Ionuţ Leahu, CEO şi fondator al Clinicilor Dentare Dr.Leahu.
  • Grupul a deschis recent, în parteneriat, o nouă clinică la Iaşi, şi a demarat lucrările pentru deschiderea unei noi clinici la Cluj. Pentru perioada 2021-2025 sunt prevazute investitii in 19 clinici atat în țară cât și în străinătate și a unui spital pentru intervenții maxilo-faciale în București, potrivit datelor furnizate de companie.


contexte

Piaţa stomatologică a depăşit pragul de 2,2 mld. lei în 2019, dar pandemia de COVID-19 îşi va pune puternic amprenta pe rezultatele din 2020 – ZF, 2.12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *