remarcabil în sănătate: Wargha Enayati – și valorile sale

pentru cum demonstrează că sănătatea poate fi o mare afacere, dar nu este un business ca oricare altul – ci o afacere în primul rând socialăEnayati Medical City, o investiţie de 60 mil. euro, este pe ultima sută de metri până la deschidere – ZF, 25.11

  • Proiectul Enayati Medical City, din nordul Bucureștiului, cea mai mare investiţie de la zero din ultimii ani în sectorul privat de sănătate din România, începută în urmă cu cinci ani, a intrat în linie dreaptă până la deschidere, care va fi în ianuarie 2021.
    • „Ar fi fost iresponsabil din partea mea să am şi potenţial financiar şi know how-ul necesar şi să nu-l folosesc pentru a face bine“, a explicat medicul antreprenor Wargha Enayati.
  • Antreprenorul Enayati a vândut în trei etape reţeaua Regina Maria, pe care o construise cu începere din 1995, iar între negocierile cu fondurile de investiţii a încolţit ideea unui proiect medical diferit de ce exista pe piaţă, axat pe grija pentru cei vârstnici şi recuperare.
  • Medicul Enayati a precizat că nu se confruntă cu problema lipsei personalului, pentru că experienţa sa în domeniul sanitar atrage încrederea oamenilor.

Businessul Intermedicas, controlat de medicul Wargha Enayati, a trecut de 1 milion euro în 2020 iar 40% din afaceri vin din abonamente corporate – ZF, 18.12

25 de ani de sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *