creatori în energie – stații de încărcare pentru e-vehicule

E.ON pune în funcţiune, la Lugoj, o staţie de încărcare pentru maşinile electrice şi finalizează proiectul care a vizat instalarea a 19 unităţi în România – 15.12.20


E.ON Drive ajunge la 100 de puncte de încărcare pentru maşini electrice în România – Agerpres, 12.11.20

  • Staţiile sunt în majoritate rapide, cu o putere de 50 kW în curent continuu şi permit încărcarea a până la 80% din nivelul bateriei în 30-40 de minute, în funcţie de capacitatea acesteia şi modelul maşinii.
  • Cele mai multe puncte de încărcare sunt în Bucureşti şi în regiunea Moldovei. Locațiile sunt prezentate interactiv prin intermediul platformei online E.ON Drive (hartă staţii) sau prin aplicaţia mobilă E.ON Drive (disponibilă atât pentru Android, cât şi pentru iOS).
  • “Pentru noi mobilitatea electrică este mai mult decât un concept sau un pas inovativ în tehnologie. Este încă o dovadă a felului în care contribuim la protejarea mediului înconjurător şi la un viitor verde”, a declarat Claudia Griech, Director General Adjunct E.ON Energie România.
  • La nivel european E.ON operează peste 10.000 de puncte de încărcare în 10 ţări europene, numărul încărcărilor fiind de peste 2 milioane anual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *