repere în digital: ZITEC

Zitec a preluat un dezvoltator de aplicaţii mobile şi blockchain – startup.ro, 24.11.20

 • Pentru Zitec, preluarea agenției Under Development Office a vizat atât extinderea portofoliului de clienți, cât și creșterea echipei, întrucât membrii fondatori ai companiei și echipa de specialiști în dezvoltare de aplicații mobile, design și blockchain s-au alăturat integral echipei Zitec.
 • Preluarea se înscrie într-un șir de astfel de acțiuni, după ce, începând cu 2016, Zitec a asimilat echipele și portofoliile Inotec și Cloud Bit, dar și echipele și portofoliile agențiilor Bright și Symbolic la finalul anului 2019.

Alexandru Lăpușan: Businessul Zitec este în creștere cu 50% față de anul trecut – BIZ, 11.11.20

 • Dacă 2019 a fost încheiat cu o cifră de afaceri de 7 milioane de euro, pentru acest an estimarea este 10 milioane de euro, spune Alexandru Lăpușan CEO & Co-Founder, Zitec, în cadrul Zilei dedicate Managementului, la Zilele Biz.
 • ”Criza ne-a prins cu o echipă foarte bună și acum culegem roadele muncii din ultimii ani. În plus, am angajat în acest an, chiar în perioada de criză, 50 de colegi noi (…) În ceea ce privește liniile de business care au crescut cel mai mult în acest an, remarc zona de cloud și dezvoltare de produse software, cu o crește chiar peste așteptări” – a precizat Alexandru Lăpușan.

ALEXANDRU LĂPUȘAN: ZITEC, MIRRO, REGISTA. Cum se crește de la zero o companie tech în România – Upgrade 100, 15.10.20

 • Discutăm azi cu unul dintre liderii industriei digital-tech din România: antreprenorul Alexandru Lapusan – co-fondator ZITEC, implicat si in produse precum Regista sau Mirro, precum si investitor in mai multe start-up-uri.
 • Alex e și vicepresedinte al ANIS, asociația patronală a industriei de software și IT din România.
 • Despre antreprenoriat, cum crești o companie de servicii care dezvoltă apoi și produse, despre leadership, decizii, relația industriei cu statul, pandemie, previziuni și multe altele. O doză concentrată.

Sorin Ştefan, Zitec: Impactul COVID-19 a fost diferit şi în funcţie de gradul de digitalizare al companiilor atunci când a venit criza. Compania mizează pe un business de 10 milioane de euro în acest an şi are în plan expansiunea pe pieţele din SUA şi Marea Britanie – ZF, 12.10.20

 • Zitec, un furnizor de servicii de IT şi marketing digital, din care gigantul eMAG deţine un pachet de 25% din acţiuni, mizează în acest an pe afaceri de 10 milioane de euro şi are în plan expansiunea pe noi pieţe externe în anul 2021.
 • „Vedem anul 2021 cu noi provocări pentru toate industriile, dar şi pentru noi. Se vorbeşte că urmează o altă criză, o criză economică, după cea sanitară – noi ne pregătim pentru orice situaţie astfel încât să fim alături şi de clienţi şi de parteneri pentru a trece împreună prin provocările anului următor“ – a spus, pentru ZF, Sorin Ştefan, director comercial şi partener (acţionar minoritar) în cadrul Zitec.

Sorin Ştefan, Chief Commercial Officer & Partner Zitec despre proiectele de digitalizare din mediul public şi privat – ZF, 30.09.20


Zitec raportează creşteri ale veniturilor cu peste 1,5 milioane de euro în prima jumătate a anului 2020 şi continuă angajările – Economica, 24.09.20

 • În prima jumătate a anului compania a fost recunoscută oficial de către Google Cloud drept unul dintre primii nouă parteneri de integrare Recommendations AI la nivel global, care pot implementa soluția Google de inteligență artificială dedicată companiilor din industria de retail. De asemenea, Zitec a devenit în prima parte a anului 2020 Google Cloud Premier Partner, în urma proiectelor dezvoltate pe piața locală, în cadrul cărora implementează cu succes soluții Google Cloud pentru creșterea rezultatelor în business.
 • Primele luni ale anului 2020 au marcat pentru Zitec și demararea campaniei Caravana Regista, o unitate mobilă care a pornit în călătorie prin România pentru accelerarea digitalizării în instituțiile publice. (…) Regista automatizează activitatea din instituțiile publice și facilitează comunicarea online dintre cetățeni și autorități.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *