repere în digital: Google Growth

Google România lansează un program de sprijinire a angajatorilor şi angajaţilor cu ajutorul tehnologiei – startupcafe.ro, 5.11.20

  • Google anunță un plan prin care își propune să contribuie la redresarea economiei românești prin tehnologie și accelerarea transformării digitale, în contextul pandemiei. Programul se numește „Grow Romania with Google” și oferă o serie de instrumente, instruire, sfaturi specializate și colaborări importante cu instituții publice și private din țară pentru a sprijini antreprenorii, angajații și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.
  • Grow Romania with Google este calibrată la ‘noul normal’ generat de pandemie: programe de pregătire exclusiv online, platforme pentru sprijinirea companiilor în activitatea online, educație online și accent pe inovație și AI.
  • „Grow Romania with Google este o continuare, extindere și adaptare a programelor Google derulate de România în cei 10 ani de când a fost deschis biroul local. Cea mai amplă inițiativă întreprinsă este Atelierul Digital, începută în 2016 și prin care Google a pregătit peste 200.000 profesioniști și companii în domeniul competențelor digital. Prin programele inițiativei Grow with Google vom accelera acest ritm, iar până la finalul anului viitor ne propunem să ajutăm 100.000 de români și companii să găsească locuri de muncă, să se digitalizeze și să crească”, a explicat Dan Oros, Head of Marketing Google Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *