Simona Halep – sportive remarcabile

pentru performanța eforturilor necesare performanțeiSimona Halep și mesajul transmis înaintea debutului la US Open – 30.08


Ce bornă impresionantă a atins Simona Halep după ce a învins-o pe Iga Swiatek – 14.02.21


2020


ce înseamnă 3 milimetri în tenis

De Ziua României, BT a lansat primul documentar cu și despre Simona Halep – una dintre cele mai mari sportive din România, numărul 1 mondial timp de 64 de săptămâni.

Documentarul este realizat la inițiativa și cu suportul integral al Băncii Transilvania și are un mesaj inspirațional: Simona Halep nu este o întâmplare, este un rezultat.

Documentarul este despre muncă, performanță, curaj, motivație, sacrificiu, despre cele mai grele momente din tenis și ce înseamnă un joc bun – prin vocea Simonei Halep:

  • Când văd că greșesc o minge, îmi vine să dau câte 100, 200 de lovituri, chiar și mai mult, până simt eu că am început să am mingea în mână.
  • Nu e nimic magic în sport. Trebuie să muncești și atât.

“Tot ce a făcut BT împreună cu Simona, de la lansarea parteneriatului în 2018, a fost pentru a inspira și a mobiliza România, pentru a arăta românilor că succesul nu este o întâmplare, ci un rezultat al acțiunilor noastre. Despre asta este și documentarul pe care îl lansăm pe 1 Decembrie, ziua românilor” – a explicat Sergiu Mircea, Director Executiv Marketing și Comunicare, Banca Transilvania.

Filmările au fost realizate în decembrie 2019, în timpul antrenamentelor și pregătirilor Simonei Halep. Regizorul documentarului este Radu Muntean.

de doi ani în același teren

Colaborarea Băncii Transilvania cu Simona Halep a început în 2018, “din dorința de a-i face pe românii de pretutindeni cât mai mândri că numărul 1 mondial pentru 64 de săptămâni este din România”. De atunci, mesajele BT de 1 Decembrie au fost transmise prin intermediul Simonei Halep:

2018

2019

2020Despre multă muncă, performanță și cum este să câștigi o finală de Grand Slam, cu Simona Halep – BT Talks, 29.05.20

  • Performanța nu e un secret. Trebuie să muncești și să îți dai seama ce ai greșit, ca să poți face mai bine la următoarea ocazie. Când reușești, uiți și suferința, și greutatea anilor.
  • În 90% dintre situații, meciul se câștigă înainte de meci. Meciurile emoționale, mari, de finale de Grand Slam se câștigă și se pierd înainte.
  • Limita noastră nu este o limită fixă. Când vrei mai mult și mai mult, o poți face să fie flexibilă.

Simona Halep, pe primul loc într-o ierarhie prestigioasă – 9.12.20

  • Tenismena noastră a disputat 26 de meciuri în acest an, dintre care a câștigat 23 și a pierdut doar 3.

Victorie istorică pentru Simona Halep. A ajuns la 20 de turnee câștigate în carieră – EuroSport, 22.02.20

  • 15 iunie 2013. La 21 de ani, Simona Halep triumfa pentru prima dată într-un turneu, pe zgura de la Nurnberg – după o victorie cu Andrea Petkovic.
  • 22 februarie 2020. Simona Halep a câștigat cel de-al 20-lea turneu din carieră, după o finală memorabilă în fața Elenei Rybakina. A devenit astfel a 11-a jucătoare din ultimii 20 de ani care ajunge la 20 de turnee câștigate.

Teoria pașilor mici – DoR, 2017
În lupta pentru locul 1 mondial, Simona Halep s‑a întrecut mai ales pe sine. De Andreea Giuclea și Ani Sandu

Efectul Halep – DoR, 2015
Cum poate un sportiv să aducă pe teren copii, jucători amatori și spectatori. De Andreea Giuclea

Campioana fiecărui punct – DoR, 2014
Cum și-a găsit Simona Halep echilibrul interior de care avea nevoie pentru a străluci pe teren. De Andreea Giuclea

Halep, campioana fiecărui punct – DoR, 2013
Cum şi-a găsit Simona Halep echilibrul de care avea nevoie pentru a străluci pe teren. De Andreea Giuclea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *