campanii remarcabile: Platforma „Donează pentru linia întâi”

pentru cooperare, de urgență și la scară – și atragerea altor donatoriPatru companii românești lansează platforma Donează pentru linia întâi. Acestea au donat împreună 4 milioane de lei – 6.04.20

  • Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender și eMAG au donat împreună până acum 4 milioane de lei
  • 40 de milioane de măști și alte echipamente medicale se află pe drum sau în producție
  • Centralizarea necesarului făcută de către Departamentul pentru Situații de Urgență în  coordonare cu Ministerul Sănătății
  • Obiectiv: donații lunare de 50 de milioane de lei
  • Toate donațiile vor putea fi văzute, în timp real, pe https://www.emag.ro/doneaza

Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender și eMAG au lansat platforma Donează pentru linia întâi pentru a ajuta medicii și personalul sanitar, precum și polițiștii, armata și jandarmii, care depun eforturi supraomenești în aceste zile în lupta pentru viață contra pandemiei COVID-19 și îi cheamă pe toți cei care au posibilitatea să li se alăture. Cumulat, cele patru companii au donat până acum 4 milioane de lei și s-au implicat în achiziții, distribuție și organizarea platformei de donații.

  • Ömer Tetik, CEO Banca Transilvania: „Facem asta pentru România, facem asta pentru comunitățile locale, facem asta pentru toți românii. Pentru noi este un semn de speranță că patru companii reușim să cooperam în momente de criză pentru binele comunității și abia aștept să ajungem la 4.000 de companii în proiect. Cooperarea și solidaritatea sunt cel mai important lucru acum, ca să trecem cu bine criza medicală și să păstrăm societatea și economia într-o formă cât  mai bună, astfel încât oamenii să fie cât mai puțin afectați. Curaj, România!”
  • Dan Șucu, Mobexpert: „Cu toții vrem să trecem peste această nenorocire și să ne reîntoarcem la viețile de dinainte. Dar să vrem nu este suficient! E nevoie ca fiecare dintre noi să facă ceva, oricât de puțin, pentru ca acest lucru să fie posibil.”
  • Florin Talpeș, CEO Bitdefender: „Bitdefender a oferit încă de la începutul pandemiei securitate informatică gratuita pentru toate instituțiile sanitare din lume pentru a le asigura activitate neîntreruptă și a le feri de atacurile inerente acestei perioade. Noi suntem doar unul dintre cei mulți din societatea civilă care pun umărul astfel încât să trecem cu bine, ca și comunitate, de o situație grea. Ne-am unit acum forțele cu alți întreprinzători pentru a găsi în afara țării și a distribui echipamente de protecție celor cărora le sunt atât de necesare, celor care sunt primii pe liniile frontului acum: cadrele medicale, polițiștii, jandarmii, armata. Umâr lângă umăr”.
  • Iulian Stanciu, CEO eMAG: „Această criză ne oferă oportunitatea să ne unim în susținerea celor care ne ajută. Avem speranța că vom trece cu bine peste acest moment, până atunci încercăm să îi ajutăm cât mai mult pe cei din prima linie care se luptă cu această pandemie, astfel încât multe vieți să fie salvate și viața comunității să-și revină la normal”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *